Pokrojone pomarańcze i gruszki z cukrem miętowym
Pokrojone pomarańcze i gruszki z cukrem miętowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście mięty, cukier, gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cienko Pokrojone Buraki Z Krewnymi Pomarańczami I Rukolą, Plastry pomarańczy z syropem pomarańczowo-kwiatowym i kandyzowanymi orzechami laskowymi, oraz Pokrojone gruszki z Rémoulade Dollop.
Instrukcje
Pomarańcze obrać i pokroić w plasterki. Gruszki rdzeń i pokroić je w cienkie kliny. Ułóż owoce na 4 talerzach deserowych. Liście mięty zmiksować na bardzo drobno i wymieszać z cukrem.
Posypać owocami i podawać.