Pokrojona Kalarepa Szybki Ogórek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj rozdrobnionej kalarepy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 120 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka kalarepy, imbiru, ząbka czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ogórek Z Rzodkiewki I Kalarepy, Ogórek Z Cukinii, Rzodkiewki I Kalarepy, oraz Csa Box # 4: szybki przepis na sałatkę z kalarepy" kim Chi".
Instrukcje
Umyć i wysuszyć dwa słoiki quart. Odstawić.
Czyste i wykończone Cebulki kalarepy. Używając krajalnicy mandoliny lub robota kuchennego, pokrój kalarepę na cienkie patyczki.
Podziel strzępy równomiernie między dwa słoiki.
Połącz ocet, wodę, miód, sól marynowaną, imbir, czosnek, czarne ziarna pieprzu i czerwone płatki chili w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Gdy solanka zagotuje się energicznie, wyjmij ją z ognia i ostrożnie wlej solankę na kalarepę.
Umieść pokrywki na słoikach i pozostaw do ostygnięcia.
Gdy słoiki są chłodne w dotyku, przechowywać w lodówce ogórki i jeść z sałatkami, kanapki lub dania mięsne.