Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois
Pokrojona Bagietka z rzodkiewką i masłem anchois to pescatarian przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Mieszanka do 3 sardeli, rzodkiewki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, Pokrojona Bagietka z anchois szczypiorkiem i rzodkiewką, oraz Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać masło, 2 posiekane filety sardeli i 2 łyżki szczypiorku w małej misce, dodając 1 więcej posiekanego fileta sardeli do smaku, w razie potrzeby. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Masło anchois rozprowadzić na 1 stronie każdego plastra bagietki. Każdy kromka bagietki przykrywamy plastrami rzodkiewki, nakładając się lekko na chleb.
Udekorować posiekanym szczypiorkiem i podawać.
89 kalorii, 6 g tłuszczu, 0,4 g błonnika