Poke Cake I

Poke Cake I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj Poke Ciasto i spróbować. Ten przepis służy 15 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz bitą polewę, błyskawiczny pudding waniliowy, lodowatą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, Ciasto limonkowe PLUS doskonały Biały tort, oraz Wszystkie Naturalne Ciasto Mix Truskawkowe Poke Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9x13 cala patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać ciasto mix, pudding mix, jajka, 1 szklanka wody i oleju roślinnego i dobrze wymieszać. Beat ze średnią prędkością miksera elektrycznego przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C)przez 45 do 50 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po lekkim dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Niech ciasto ostygnie na patelni przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
W międzyczasie rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie, a następnie dodaj zimną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
7
Otwory w ciepłe ciasto z widelcem w odstępach 1/2 cala.
8
Wlać żelatynę na ciasto. Ciasto schłodzić przez 3 do 4 godzin, a następnie zamrozić z ubitą polewą. Przechowywać ciasto w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
żelatynażelatyna
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn