Podwójny Faszerowany Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Podwójne Nadziewane dyni spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 834 kalorii, 35g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli i pieprzu, evoo, liście szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Podwójnie Nadziewane dyni {Fridays with Rachael Ray}, Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, oraz Dynia Faszerowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Połowę squasha przekrój wzdłuż, zgarnij nasiona i skrop EVOO.
Posyp solą, pieprzem i świeżą gałką muszkatołową i piecz, aż będzie miękka, 30 do 35 minut.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Podczas gdy squash jest w piekarniku, umieścić małą patelnię na średnim ogniu i stopić masło.
Dodaj liście szałwii na patelni, delikatnie mieszając je przez kilka minut, aż będą chrupiące i głęboki zielony kolor.
Wyjąć patelnię z ognia, ustawić chrupiące liście bok na ręczniku papierowym i rezerwy brązowy masło.
Ostrożnie zgarnij miąższ squasha do miski, utrzymując skóry w stanie nienaruszonym. Mash z bulionu kurczaka, 1 szklanka Cheddar, 1 szklanka Parm, wszystkie ricotta, zarezerwowane brązowy masło, a następnie dostosować przyprawy. Studzić skorupy squasha z puree mieszanki squasha, top z posypką pozostałego Cheddar i Parm i piec, aż ser topi się i złoty brąz na wierzchu.
Wyjąć z piekarnika i udekorować smażonymi liśćmi szałwii, lekko zgniatając je w dłoni, posypując wierzchem.
Możesz podać całą połowę jako posiłek lub pokroić każdą połowę na pół lub trzecie i służyć jako strona.