Podwójne Hamburgery Z Łososiem
Przepis Podwójne hamburgery łososia może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, ogórek-serca palmy, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery z łososiem z koperkiem i Old Bay (i wygraj rok na dziko złowionego łososia!), Burgery Piętrowe, oraz Hamburgery Z Podwójną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia opłukać i osuszyć; pokroić w 1/2-calowe kawałki. Pulsuj kilka razy w robocie kuchennym, aby grubo zmielić, skrobając boki pojemnika raz lub dwa razy między impulsami. W misce z widelcem wymieszaj mielonego łososia z bulionem, bułką tartą, koperkiem, solą i jajkiem, aż mieszanina zostanie dokładnie wymieszana.
Wykonaj cztery paski foliowe o szerokości 5 do 6 cali i długości 10 cali. Złóż każdy pasek, aby utworzyć kwadraty od 5 do 6 cali, a następnie złóż krawędzie, aby uszczelnić warstwy. Po jednej stronie każdego kwadratu folii zalać olejem roślinnym. Podzielić mieszaninę łososia na cztery równe porcje, umieścić część naoliwionej stronie każdego kwadratu folii i uformować każdy w równomiernie gruby okrągły o szerokości 4 cali. W przypadku wyprzedzania, kłaść paszteciki (na folii) w jednej warstwie na talerzu, przykryć szczelnie i schłodzić do 1 dnia.
Placki z łososia umieścić na folii na grillu na solidnym łóżku ze średnich węgli lub na średnim ogniu na grillu gazowym (można trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund); przykryć grilla i otworzyć otwory wentylacyjne. Gotuj paszteciki, aż będą twarde po naciśnięciu i bladoróżowe na środku (pokrojone w celu przetestowania), około 10 minut. Gdy paszteciki są prawie gotowe, ułożyć bułki, pokroić z boku, na grillu i tosty na złoty kolor, 1 do 2 minut.
Tosty każdej połowy bułki posmarować serem wędzonym z łososia.
Warstwa dolna każdej bułki z sałatą i patty łososia; top z ogórkiem-serca palmowe smaki i ustawić wierzchołki bułki w miejscu.
Ogórek-serca Palm relish: w misce, połączyć 1/2 szklanki pokrojone w kostkę(1/4 W.) zasiewany ogórek angielski, 1/2 szklanki cienko pokrojonych konserw serc palmowych, 1/4 szklanki octu ryżowego, 2 łyżki posiekanej zielonej cebuli (w tym zielonej), 2 łyżeczki cukru i 1/2 łyżeczki soli (lub do smaku).
Wymieszać i odstawić na co najmniej 5 minut lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.
Podawać z łyżką szczelinową. Sprawia, że około 1 szklanki.