Podwójne Ciasto Z Budyniem Czekoladowym

Podwójne Ciasto Z Budyniem Czekoladowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj podwójne ciasto z budyniem czekoladowym. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 11g tłuszczu i w sumie 275 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, skrobię kukurydzianą, kwadraty krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 783 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 33%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Podwójne Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Podwójne Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Podwójne Ciasto Z Budyniem Czekoladowym.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9-calowy talerz ciasta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W robocie kuchennym przetwarzaj krakersy graham, aż zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodaj masło i wodę i przetwarzaj, aż okruchy się zbrylą. Wciśnij mieszankę miękiszu na dno talerza do ciasta i około 1 cala w górę boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Piecz przez 10 minut, a następnie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W międzyczasie zrób budyń.
7
Włóż żelatynę do małej miski, dodaj wrzącą wodę i mieszaj, aż się rozpuści. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
W średnim rondlu wymieszaj 2/3 szklanki cukru, kakao, skrobi kukurydzianej i soli. Stopniowo dodawaj połowę mleka, ubijając do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Ubij resztę mleka. Włącz ogień na średni i gotuj, ciągle ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Zdjąć z ognia.
11
Dodaj czekoladę i mieszaj, aż się rozpuści. Dodaj wanilię i zarezerwowaną żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
12
Wlej miksturę do skórki ciasta i odstaw na 3 godziny do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
13
Ubij śmietanę i pozostałą 1/2 łyżeczki cukru. Przed podaniem udekoruj ciasto bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej

Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, Składnik, Lambrusco, Kategoria Produktów Spożywczych, Cream Sherry, Vin Santo, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Moscato, Typ Elementu Menu, Czerwone Wino Musujące, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Późne Zbiory

Ciasto budyniowe działa naprawdę dobrze z winem, napojem alkoholowym i składnikiem. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Gerard Bertrand Gris Blanc rosé z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Gerard Bertrand Gris Blanc Rose
Gerard Bertrand Gris Blanc Rose
Oryginalny róż o bardzo jasnoróżowym kolorze plus szare i prawie białe odcienie. Bukiet odsłania zachwycające zapachy czerwonych jagód. Lekki blask na podniebieniu nadaje winu całą świeżość i wydobywa pełnię owoców. Eleganckie wykończenie jest przyjemnie świeże i mineralne. Grenache jest królem odmian winogron, jeśli chodzi o wytwarzanie lekkich, pikantnych, owocowych róż we współczesnym stylu. Grenache ujawnia całą swoją elastyczność i wiśniowe aromaty. Jego smak figowy, a czasem kakaowy, w połączeniu z zaokrąglonymi doznaniami na podniebieniu, sprawiają, że Grenache jest jedną z wielkich odmian południa Francji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn