Podwójne Ciasto Z Budyniem Czekoladowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj podwójne ciasto z budyniem czekoladowym. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 11g tłuszczu i w sumie 275 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, skrobię kukurydzianą, kwadraty krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 783 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 33%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Podwójne Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Podwójne Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Podwójne Ciasto Z Budyniem Czekoladowym.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9-calowy talerz ciasta sprayem do gotowania.
W robocie kuchennym przetwarzaj krakersy graham, aż zostaną drobno zmielone.
Dodaj masło i wodę i przetwarzaj, aż okruchy się zbrylą. Wciśnij mieszankę miękiszu na dno talerza do ciasta i około 1 cala w górę boków.
Piecz przez 10 minut, a następnie ostudź.
W międzyczasie zrób budyń.
Włóż żelatynę do małej miski, dodaj wrzącą wodę i mieszaj, aż się rozpuści. Odłóż na bok.
W średnim rondlu wymieszaj 2/3 szklanki cukru, kakao, skrobi kukurydzianej i soli. Stopniowo dodawaj połowę mleka, ubijając do uzyskania gładkości.
Ubij resztę mleka. Włącz ogień na średni i gotuj, ciągle ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, około 10 minut.
Dodaj czekoladę i mieszaj, aż się rozpuści. Dodaj wanilię i zarezerwowaną żelatynę.
Wlej miksturę do skórki ciasta i odstaw na 3 godziny do lodówki.
Ubij śmietanę i pozostałą 1/2 łyżeczki cukru. Przed podaniem udekoruj ciasto bitą śmietaną.
Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, Składnik, Lambrusco, Kategoria Produktów Spożywczych, Cream Sherry, Vin Santo, 5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, 1 średnia Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plasterki, Moscato, Typ Elementu Menu, Czerwone Wino Musujące, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Późne Zbiory
Ciasto budyniowe działa naprawdę dobrze z winem, napojem alkoholowym i składnikiem. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Gerard Bertrand Gris Blanc rosé z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Gerard Bertrand Gris Blanc Rose]()
Gerard Bertrand Gris Blanc Rose
Oryginalny róż o bardzo jasnoróżowym kolorze plus szare i prawie białe odcienie. Bukiet odsłania zachwycające zapachy czerwonych jagód. Lekki blask na podniebieniu nadaje winu całą świeżość i wydobywa pełnię owoców. Eleganckie wykończenie jest przyjemnie świeże i mineralne. Grenache jest królem odmian winogron, jeśli chodzi o wytwarzanie lekkich, pikantnych, owocowych róż we współczesnym stylu. Grenache ujawnia całą swoją elastyczność i wiśniowe aromaty. Jego smak figowy, a czasem kakaowy, w połączeniu z zaokrąglonymi doznaniami na podniebieniu, sprawiają, że Grenache jest jedną z wielkich odmian południa Francji.