Kozi ser zawinięty w Filo
Kozi ser zawinięty w Phyllo może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 160 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, tymianek, dziennik koziego sera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Kozi ser zawinięty w Filo, Filo zawinięty łosoś z Pesto i serem, oraz Grzybowo-kozi ser Filo Trójkąty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę i cukier, i gotować, mieszając często, 30 minut lub do karmelu kolorowe.
Dodać ocet i miód, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 do 20 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszaj z tymiankiem.
Układaj filo, pokrywając każdą warstwę sprayem do gotowania.
Pokrój na 6 (5-calowych) kwadratów. Łyżka mieszanki cebuli równomiernie na środku kwadratów phyllo. Wierzch równomiernie z kozim serem. Podnieś narożniki i skręcić razem.
Umieścić opakowania na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia; płaszcz każdy z gotowania sprayu.
Piec w 375 przez 12 minut lub do złotego koloru; dekorować, w razie potrzeby.