Podwójne ciasteczka czekoladowo-miętowe

Podwójne ciasteczka czekoladowo-miętowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka masła, jajka, czekolada mięta thins, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Podwójne Ciasteczka Miętowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść 1 Stojak piekarnik w środku piekarnika i 1 Stojak piekarnik w dolnej trzeciej i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
3
W małej misce, połączyć słodko-gorzką czekoladę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Umieść miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą i od czasu do czasu mieszaj, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W średniej misce przesiać mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól. W dużej misce ubij razem cukier, jajka, 2 łyżki wody i ekstrakt waniliowy. Stopniowo dodawać suche składniki. Złóż schłodzoną czekoladę. Wymieszać w kawałkach czekolady mięty. Schłodzić ciasto 10 minut do lekko firmy. Używając 1/4 szklanki miarki, upuść 6 kopców ciasta na każdy przygotowany arkusz, rozstaw równomiernie od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Czekolada MiętaCzekolada Mięta
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Piec ciasteczka 9 minut. Odwróć blachy do pieczenia (od góry do dołu) i kontynuuj pieczenie, aż ciasteczka są lekko dmuchane i suche patrząc z małymi pęknięciami na górze, 9 do 10 minut dłużej. Całkowicie schłodzić ciasteczka na prześcieradłach (mogą lekko spuścić powietrze podczas chłodzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn