Podwójne Ciasteczka Czekoladowe
Podwójne ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka półsłodkich kawałków czekolady, cukru, półsłodkiej czekolady i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowe podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe. Odłóż na bok.
W małej misce połącz słodko-gorzką czekoladę i masło.
Umieść miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą i mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina będzie gładka.
W średniej misce ubić mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól.
W innej średniej misce ubić cukier, jajka, 2 łyżki wody i ekstrakt waniliowy. Stopniowo dodawać suche składniki i mieszać, aż będą gęste i gładkie. Złóż stopioną czekoladę. Wymieszaj czekoladowe chipsy. Korzystając z miarki do ciastek lub lodów, miarka 1/4 kubków ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec do lekko nadęty i blaty zaczynają pękać, 18 do 20 minut. Pozwól ciastkom całkowicie ostygnąć na blasze do pieczenia i podawaj.