Portugalska Zupa Z Jarmużu
Portugalska zupa z jarmużu to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 10 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 211 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kości zupy wołowej, woda, kiełbasa chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Spróbuj Portugalska Zupa Z Jarmużu, Portugalska Zupa Z Jarmużu, oraz Portugalska Zupa Z Jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć fasolę w dwukrotnie większej objętości wody 8 godzin lub przez noc.
W dużym garnku umieść odsączoną fasolę, chorizo, kości zupy i 1 litr wody (lub więcej w razie potrzeby do przykrycia). Gotować na średnim ogniu, aż fasola dopiero zaczynają być miękkie, 1 godzina.
Wymieszać z kapustą, jarmużem, ziemniakami i wystarczającą ilością gorącej wody do przykrycia. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem.