Podwójny Pudding Czekoladowy Parfait
Double Chocolate Pudding Parfait może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, śmietana, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Double Chocolate Thin Mint Parfait, Pudding z dyni i czekolady parfait {GF}, oraz Chocolate Covered Cherry Pudding Pie-fait Pie lub Parfait dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skrobię kukurydzianą, 1/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki kakao i szczyptę soli ubić w ciężkim średnim rondlu, następnie stopniowo ubić w mleku. Doprowadzić do wrzenia, stale ubijając, a następnie gotować, ubijając, aż zgęstnieje, około 3 minut.
Zdjąć z ognia i ubić posiekaną czekoladę i masło, aż się stopią.
Przełożyć budyń do metalowej miski i szybko schłodzić, umieszczając w łaźni lodowej i mieszając od czasu do czasu, około 10 minut.
W międzyczasie ubij śmietanę z wanilią i pozostałymi 2 łyżkami cukru i 1 łyżką kakao, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty.
Warstwa budyniu i śmietany w szklankach 8 uncji.
Parfaity można przygotować 1 godzinę wcześniej i schłodzić, przykryć.