Podstawowa (Wegańska) Babeczka Czekoladowa
Podstawowa (wegańska) babeczka czekoladowa to wegańskie przepis z 12 porcjami. Ten deser ma 157 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju canolan, soda oczyszczona, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest przyniesiony przez Chow. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podstawowa (Wegańska) Babeczka Czekoladowa, Twoja Podstawowa Babeczka Czekoladowa (Wegańska), oraz Nie mogę uwierzyć, że to wegańska babeczka czekoladowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż patelnię na muffinki z papierowymi lub foliowymi wkładkami.
Mleko sojowe i ocet ubić w dużej misce i odstawić na kilka minut, aby się skrzepły.
Dodaj cukier, olej, ekstrakt z wanilii i inny ekstrakt, jeśli używasz, do mieszanki mleka sojowego i ubijaj, aż się spieni. W osobnej misce przesiać mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Dodaj dwie partie do mokrych składników i ubijaj, aż nie pozostaną żadne duże grudki (kilka małych grudek jest w porządku).
Wlać do wkładek, napełniając 3/4 drogi.
Piec 18 do 20 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wymieszać w Ciasto cupcake 1 puchar (o 10 ciasteczka; posiekać najpierw, następnie zmierzyć)grubo posiekane wegańskie czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione kremem, jak Newman-O ' S.
Piec zgodnie z zaleceniami.