Podsmażone Grzyby Na Ciepłej Czerwonej Kapuście

Podsmażone Grzyby Na Ciepłej Czerwonej Kapuście
Podsmażone grzyby na ciepłej czerwonej kapuście to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz nasiona słonecznika, czosnek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, oraz Kapusta sambharo / Gujarati ciepła sałatka z kapusty dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn