Podeszwa Z Krwistej Pomarańczy Beurre Blanc

Podeszwa Z Krwistej Pomarańczy Beurre Blanc
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj gotowaną podeszwę z Blood Orange Beurre Blanc. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $6.91 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu warzywnego, sól i pieprz, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Podeszwa Z Krwistej Pomarańczy Beurre Blanc, Petrale Podeszwa Z Meyer Lemon Beurre Blanc, oraz Timbales of Sole & Scallop mousseline with Chive Beurre Blanc.

Instrukcje

1
Połącz bulion, wino, soki z pomarańczy i cytryny, szalotki i ziarna pieprzu w 10-calowej patelni na średnim ogniu. (Użyj małej patelni do smażenia, aby kłusowniczy płyn pokrył większość ryb). Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blood OrangeBlood Orange
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Szpatułką dolać filety do płynu do kłusowania i gotować przez 2 do 3 minut lub aż ryba będzie nieprzejrzysta i łuszcząca się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Wyjąć z płynu i odstawić. Trzymaj ciepło.
4
Zwiększyć ciepło do wysokiej i zmniejszyć kłusowanie cieczy do 1/4 szklanki, około 12 do 15 minut.
5
Zdjąć z ognia i ubić na maśle, po jednej łyżce stołowej na raz. Doprawić do smaku. Sos z chochli na rybę i udekorować plastrami cytryny lub krwistej pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn