Poczerniały bas w paski z chlebem kukurydzianym i zielenią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Czerniejącego basu w paski z chlebem kukurydzianym i zielenią. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 864 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kukurydzę, bas w paski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bas W Paski Z Pomidorami, Kukurydzą I Bazylią, Bas w paski z pomidorami, kukurydzą i bazylią, oraz Chleb Kukurydziany Łyżka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 F. masło 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Krem rozgrzać w rondlu na średnim ogniu.
Ubić mąkę kukurydzianą i gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 2 protokół. Wymieszać kukurydzę, szalotki, 1 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Wyjąć z ognia, wymieszać jajka i równomiernie rozprowadzić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec, aż zestaw i złoty kolor na brzegach, o 40 protokół. Gdy chleb ma 15 minut w lewo do pieczenia, podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Posypać bas z przyprawą Cajun i gotować, aż nieprzejrzyste i zaczynają płatków, o 4 protokół na stronę. Podziel zieleń między poszczególne płyty i skropić pozostałym olejem.
Podawać z basem i łyżką chleba.