Pocieszający Gulasz Wołowy...tak jak robiła Babcia

Pocieszający Gulasz Wołowy...tak jak Grandman kiedyś zrobić może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, ziemniaki, duszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz wołowy babci imbirowy, Gulasz wołowy babci imbirowy, oraz Pocieszająca Zapiekanka Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na średnim niskim poziomie w holenderskim piekarniku lub dużym garnku do zupy.
Wlać mąkę do plastikowej torebki (1 galon).
Umieść mięso w kostkach i energicznie wstrząśnij.Wirować mięso z drewnianą łyżką, aby dokładnie pokryć.
Wlać mięso i drobno posiekaną cebulę do holenderskiego piekarnika.Odczekaj około 1,5 minuty, a następnie dodaj 2 łyżeczki czosnku.pozostała mąka, sól i pieprz. Mieszać aż zbrązowieje.(Uważaj, aby nie spalić czosnku).
Dodaj drobno posiekaną marchew, drobno posiekany seler, pokrojoną w kostkę cebulę i wymieszaj.
Dodać bulion, ziemniaki, pokrojoną w kostkę cebulę, pozostały czosnek, natkę pietruszki, tymianek, bazylię, następnie wymieszać.Doprowadzić do wrzenia, wymieszać i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1,5 godziny, często mieszając (ok. co 20-30 minut.).
Dodaj duszone pomidory, pokrojoną marchew i seler. Dokładnie wymieszać i gotować przez 25 minut.
Dodać grzyby i groszek (jeśli dotyczy)i wymieszać. Gotować przez 5 minut.Łyżka zupa do miski i służyć z / tosty zakwas lub Francuski Chleb z masłem.Pozostawić do ostygnięcia lekko przed jedzeniem. (Zupa będzie gorąca.) Enjoy :0).