Poblanos Nadziewane Owocami Morza Z Ciepłą Salsą Pomidorową

Poblanos Nadziewane Owocami Morza Z Ciepłą Salsą Pomidorową
Przepis Poblanos nadziewane owocami morza z ciepłą salsą pomidorową może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 163 kalorie, 14g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meat Lite: faszerowane Poblanosy z salsą Tomatillo, Poblanos nadziewane serem z sosem pomidorowym, oraz Ciepła sałatka z makaronem z pieczoną kukurydzą i Poblanos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 6 składników w misce. Podzielić mieszaninę kraba równomiernie między połówki chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść nadziewane chiles w 11-x 7-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Pomidory i pozostałe składniki połączyć w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wlać ciepłą salsę pomidorową na chiles. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
PomidorPomidor
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn