Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj pobłażliwego Torta czekoladowego. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 44 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowa Tarta Truskawkowa: Odpustowy Deser Na Noc, Pobłażliwe Smażone Guacamole Bites, oraz Bezglutenowy Makaron Bezglutenowy.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. Smarować 9-calową sprężynową patelnię. W rondlu 2-quart roztopić kawałki czekolady i 1/2 szklanki masła na średnim ogniu, często mieszając. Fajne 5 minut. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Żółtka wymieszać, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
żółtko Jaja
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
W dużej misce, ubić białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż spieniony. Ubij w granulowanym cukrze, 1 łyżkę na raz, aż utworzą się miękkie szczyty. Fold mieszaniny czekolady na białka jaj. Na patelni równomiernie rozprowadzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Białka Jaj
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
3
Piec 35 do 40 minut lub do góry wydaje się suche i popękane. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wzdłuż boku patelni, aby poluzować ciasto; Usuń stronę patelni. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
Patelnia
4
Umieść ciasto na talerzu.
5
W rondlu 2-ćwiartkowym roztopić czekoladę i 1 łyżeczkę masła na małym ogniu, często mieszając. Wymieszać z cukrem pudrem i wodą do uzyskania gładkiej konsystencji.