Plátanos Maduros Rellenos de Carne (Dojrzałe plantany nadziewane mięsem)

Plátanos Maduros Rellenos de Carne (Dojrzałe plantany nadziewane mięsem)
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Doskonałym przepisem do spróbowania może być Plátanos Maduros Rellenos de Carne (Dojrzałe plantany nadziewane mięsem). Ten przepis służy 4 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. 553 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka masła, kolendry, plantany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Dojrzałe plantany (Plátanos Maduros a la Parrilla), Platanos Maduros con Miel (smażone słodkie plantany), oraz Kajaki (Dojrzałe babki "kajaki" nadziewane mielonym mięsem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 400 F. obrać plantany, ułożyć je na blasze do pieczenia i natrzeć masłem.Bake plantany przez 20 minut, następnie włączyć je i piec przez kolejne 15 minut lub aż złoty z obu stron.W międzyczasie wykonaj nadzienie: na średniej patelni podgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
2
Dodać i gotować cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać posiekany czosnek i gotować do prawie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodać kminek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
5
Dodać mieloną wołowinę, bulion wołowy i sos pomidorowy. Gotować jeszcze przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
6
Wyjąć plantany z piekarnika, zrobić poziomą szczelinę na środku każdej babki i nadziewać je mieszaniną mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn