Pleciony Bochenek Sezamowy
Pleciony chleb sezamowy jest bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 126 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ciasto chlebowe, jajko, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pleciony Bochenek Cebuli, Pleciony Bochenek Pizzy, oraz Pleciony Bochenek Cebulowo-Ziemniaczany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Ułożyć chleb na lekko posmarowanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 10 x 6 cali. Zaczynając 1/2 cala w dół od góry prostokąta i używając ostrego noża, pociąć ciasto wzdłuż na 3 równe paski, pozostawiając paski przymocowane na górze. Paski plecionki, szczypanie kończy się razem, aby uszczelnić, i schowanie kończy się pod.
Ułożyć ciasto na blasze lekko pokrytej natryskiem do gotowania. Przykryj kawałek folii sprayem do gotowania; umieść na warkoczu.
Pozwól wznieść się w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Wciśnij dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Piec w 350 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu.