Plastry marchwi kokosowej
Plastry marchwi kokosowej to lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. 248 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, osuszony kokos, przyprawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Plastry Marchwi Sezamowej, Plastry Czekoladowo-Kokosowe, oraz Plastry Czekolady Kokosowej.
Instrukcje
Masło i wyłożyć tacę lub małą puszkę do pieczenia, około 20 x 30 cm.
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Masło delikatnie rozpuścić w dużym rondlu, ostudzić przez 5 minut, dodać cukier, wanilię i jajka, następnie ubić do uzyskania gładkości drewnianą łyżką. Wymieszać z mąką, kokosem i łyżeczką soli. Wymieszać marchewkę i wymieszać przyprawę.
Tymczasem równomiernie wymieszać 85 g Więcej kokosa z 25 g lekkiego cukru muscovado i 25 g roztopionego masła. Wygładzić to na torcie, a następnie piec przez 10 minut więcej, aż złoty i szaszłyk włożony wychodzi czysty. Ostudzić, następnie pokroić w kwadraty.