Plastry Jabłka

Plastry Jabłka
Plastry jabłka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 19 porcji z 314 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, białko jaja, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczone plastry jabłka mamy, Pieczone Plastry Jabłka, oraz Indyk z plasterkami jabłka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar 10x15 cala jellyroll pan lub arkusz cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce wymieszać sól i 4 szklanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Pokroić w skracaniu, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Użyj widelca, aby wymieszać żółtka i mleko, aż ciasto się połączy. Na lekko mąki powierzchni, rozwałkować połowę ciasta do 1/8 cala grubości lub na tyle duże, aby pokryć dno patelni jellyroll z trochę wiszące na boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Ułóż plasterki jabłka, aby równomiernie pokryć dolną skórkę. W małej misce wymieszać 2 łyżki mąki z cukrem i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Posypać mieszaninę cukru na plasterki jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pokryć warstwę jabłka i uszczypnij, aby uszczelnić dolną skórkę. Odciąć nadmiar skórki i szczotkować białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Piec przez 40 do 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż jabłka zmiękną i skórka będzie brązowa. Jeśli skórka zaczyna zbytnio brązowieć, zanim jabłka zostaną zrobione, przykryj folią i kontynuuj pieczenie. Ostudzić przed pokrojeniem na kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje19
Ocena Zdrowia0
Magazyn