Plasterek szynki czosnkowo-musztardowej to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 698 kalorii, 63g białka, oraz 41g tłuszczu na porcję. Za 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką stek z szynki, sok pomarańczowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 64%, to danie jest solidne. Plasterek Szynki Glazurowanej, Plasterek szynki z ananasem, oraz Brzoskwiniowy Plasterek Szynki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść plasterek szynki w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wymieszaj musztardę i czosnek; rozprowadź na szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Wlej tyle mleka, aby przykryć szynkę do około 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Piec bez przykrycia przez 1 godzinę, od czasu do czasu polewając mlekiem.