Plantany z glazurą Balsamiczno-bazyliową
Plantany z glazurą Balsamiczno-bazyliową to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką margarynę, bazylię, plantany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Fusilli z bazylią szparagową i glazurą balsamiczną, Grillowane pomidory i bazyliowy kluski Cukiniowe z glazurą balsamiczną, oraz Smażone stosy mozzarelli, bazylii i nektarynki z glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet umieścić w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 7 minut).
Połącz ocet, masło, miód, bazylia i sól w małej misce.
Umieścić plantany na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grill 10 minut lub do miękkości, obracając i fastrygowanie często mieszaniną octu.
Pokrój plantany na pół po przekątnej.