Plantacja fasoli i kapusty
Plantacja fasoli i kapusty może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 216 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz wodę, cebulę, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Szynką Z Plantacji, Kasza Plantacyjna, oraz Bary Plantacyjne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżkę kapieli z boczku na patelni; boczek pokruszyć i odstawić.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować na średnim ogniu 2 protokół.
Dodać fasolkę szparagową; gotować 2 protokół. Wymieszać z wodą, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z kapustą; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Połącz cukier i ocet, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodać mieszaninę cukru na patelni; gotować, odkryte, 1 minutę.