Plamiak Pieczony
Pieczony plamiak to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 1. Na 18,74 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 988 kalorii, 149g białka, oraz 38 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka masła, sok z cytryny, filety z plamiaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Plamiak Pieczony, Plamiak Pieczony, oraz Prosty Pieczony Dorsz (Lub Plamiak).
Instrukcje
Lekko nasmarować / spryskać Duże płytkie naczynie do pieczenia.Pat plamiak suchy; ułóż w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Posypać solą i pepper.In w małej misce wymieszać roztopione masło, sok z cytryny i mielony czosnek; równomiernie posmarować filety z plamiaka.Filety równomiernie posypać estragonem pietruszki i papryką.
Piec w 350 przez 25-35 minut, aż nieprzejrzyste i płatki łatwo.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Plamiak w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.