Nadziewany plamiak lub flądra Lindy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 3732 kalorii, 376g białka, oraz 163g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $51.9 za porcję. Mieszanka filetów z plamiaka, krakersów ritz, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać krakersy ritz można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gołąbki Lindy, Plamiak Nadziewany, oraz Plamiak Nadziewany.
Instrukcje
1
Połóż filety rybne w lg. naczynie zapiekane lub patelnia do pieczenia 9x13".Tryskaj świeżym sokiem z cytryny i kropka z masłem.Weź rękaw Ritz krakersy i zmiażdżyć drobno w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Z Masłem
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeża Resztka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać do niej mięso krabowe i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
3
Dodaj do niej 1 patyczek roztopionego masła i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
4
Rozprowadź grubą warstwę 1" na filetach rybnych.Wstawić do nagrzanego piekarnika 350 i piec 20-25 minut., lub dopóki ryba nie będzie już opague w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
5
Podawać ze świeżą cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Plamiak można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.