Placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami

Placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami
Jeśli 54 grosze za porcję spadnie Twój budżet, placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami mogą być super bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 171 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól morska, bułka tarta, tamari, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz Imbirowo-Hoisin wołowina i szalotki na chrupiących ciastkach z makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużym rondlu przykryj ziemniaki wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać dużą szczyptę soli morskiej i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
4
Odcedzić i lekko ostudzić, a następnie obrać.
5
Przenieść ziemniaki do dużej miski i zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Tymczasem łososia układamy na lekko naoliwionej blasze do pieczenia i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec około 15 minut, aż łosoś będzie średnio Rzadki w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Delikatnie płatki łososia i dodać go do ziemniaków wraz z szalotki, jajka, czosnek, imbir, cebula, tamari i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
TamariTamari
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
9
Dobrze wymieszać, a następnie złożyć w bułce tartej. Doprawić solą. Uformować mieszaninę ziemniaków na czternaście 1/2-cup pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
W dużej patelni nonstick, ciepła 1/4 cala z krokosza barwierskiego lub oleju słonecznikowego, aż migotanie. Pracując partiami, smażyć placki ziemniaczane na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Przełożyć na dużą blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi plackami ziemniaczanymi, dodając więcej oleju i dostosowując ogień w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
12
Pieczemy ciasto z łososiem przez około 15 minut, aż się nagrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Podawać z sosem koperkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia27
Magazyn