Placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami
Jeśli 54 grosze za porcję spadnie Twój budżet, placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami mogą być super bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 171 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól morska, bułka tarta, tamari, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz Imbirowo-Hoisin wołowina i szalotki na chrupiących ciastkach z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu przykryj ziemniaki wodą.
Dodać dużą szczyptę soli morskiej i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Odcedzić i lekko ostudzić, a następnie obrać.
Przenieść ziemniaki do dużej miski i zacieru.
Tymczasem łososia układamy na lekko naoliwionej blasze do pieczenia i doprawiamy solą i pieprzem.
Piec około 15 minut, aż łosoś będzie średnio Rzadki w środku.
Delikatnie płatki łososia i dodać go do ziemniaków wraz z szalotki, jajka, czosnek, imbir, cebula, tamari i olej sezamowy.
Dobrze wymieszać, a następnie złożyć w bułce tartej. Doprawić solą. Uformować mieszaninę ziemniaków na czternaście 1/2-cup pasztecików.
W dużej patelni nonstick, ciepła 1/4 cala z krokosza barwierskiego lub oleju słonecznikowego, aż migotanie. Pracując partiami, smażyć placki ziemniaczane na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 2 protokół na stronę.
Przełożyć na dużą blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi plackami ziemniaczanymi, dodając więcej oleju i dostosowując ogień w razie potrzeby.
Pieczemy ciasto z łososiem przez około 15 minut, aż się nagrzeje.
Podawać z sosem koperkowym.