Placki ziemniaczane z mango Serrano Creme Fraiche i wędzonym pstrągiem
Placki ziemniaczane z mango Serrano Creme Fraiche i wędzonym pstrągiem mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 232 kalorie, 12g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.92 za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz cebulę, ziemniaki russet, papryka serrano, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem, Placki Ziemniaczane Z Wędzonym Pstrągiem I Creme Fraiche, oraz Wędzony Pstrąg, Crème Fraîche I Marynowana Cebula.
Instrukcje
Ziemniaki drobno zetrzeć na tarce.
Umieść partiami w czystym ręczniku kuchennym i wyciśnij jak najwięcej płynu, umieść w dużej misce.
Dodaj cebulę, ubite jajko, proszek do pieczenia, mąkę i kolendrę, i wymieszaj, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podgrzać 1/4 szklanki oleju roślinnego w dużej żeliwnej patelni, aż prawie do palenia. Drop mieszaniny ziemniaków na patelni 1 czubata łyżka na raz i wygładzić szczyty z tyłu łyżki do 1 1/2-cala średnicy. Smażyć na umiarkowanym ogniu, obracając je raz łopatką przez 3 do 4 minut z każdej strony, lub do złotego koloru i chrupiące.
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną, dodając więcej oleju, jeśli to konieczne. Na wierzch każdego z nich nałożyć niewielką porcję Mango Serrano creme fraiche, płatkowanego pstrąga i liścia kolendry.
Połączyć w średniej misce. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.