Placki z cukinii z koperkiem

Placki z cukinii z koperkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać cukinię placki z koperkiem spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 67 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju, sól morska, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki z cukinii z koperkiem, Placki z cukinii z koperkiem Tzatziki, oraz Placki z cukinii z sosem jogurtowo-koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukinię zetrzeć grubo i włożyć do durszlaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Posypać lekko solą i wrzucić, a następnie pozostawić na 20 minut do odsączenia. Cukinię przepłucz krótko, a następnie wyciśnij, aby wyjąć jak najwięcej płynu i osuszyć papierem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
W dużej misce wymieszać cukinię z cebulą, czosnkiem, fetą, ziołami i jajkami. Mąkę przesiać, doprawić pieprzem i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać trochę oliwy z oliwek na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż skwierczy. Wrzucić małe łyżki ciasta do gorącego oleju i delikatnie spłaszczyć. Gotować przez 2 minuty z każdej strony, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Osuszyć na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn