Placki rybne z sosem Kaparowo-pietruszkowym

Placki rybne z sosem Kaparowo-pietruszkowym
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Ciasto rybne z sosem Kaparowo-pietruszkowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, bułkę tartą z chleba, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pietruszka-Kapar Ryba Pieczona, Tilapia z sosem Kaparowo-pietruszkowym, oraz Flądra z sosem Pietruszkowo-kaparowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn