Placki Orzechowe
Placki orzechowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 1008 kalorii, 8G białka, oraz 76 g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany, skórki z cytryny, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Placki Pecan Pie, Placki Pecan Pie, oraz Placki Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na skórkę, ubij masło i cukier granulowany w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwyt łopatkowy, aż do światła, około 3 minut.
Dodać jajka i wanilię i dobrze wymieszać. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać.
Wymieszać suche składniki do ciasta z mikserem na niskiej prędkości, aż po prostu połączone. Naciśnij ciasto równomiernie do nieoczyszczonej 18 przez 12 przez 1-calowy blachę do pieczenia, tworząc krawędź wokół zewnątrz. Będzie bardzo lepki; posypać ciasto i ręce lekko mąką.
Piec przez 15 minut, aż skorupa jest ustawiona, ale nie rumiane. Pozostawić do ostygnięcia.
Do polewy, połączyć masło, miód, brązowy cukier, i skórki w dużym, heavy-bottomed rondel. Gotować na małym ogniu, aż masło stopi się, używając drewnianej łyżki do mieszania. Podnieść ogień i gotować przez 3 minuty.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z grubą śmietaną i orzechami pekan.
Wlej skórkę, starając się nie dostać nadzienia między skórką a patelnią.
Piec przez 25 do 30 minut, aż nadzienie zostanie ustawione.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Pokroić w kratki i podawać.