Południowo-zachodnie naleśniki kukurydziane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 13 i kosztuje 88 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka oryginalnej mieszanki, oliwki, sałata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Południowo-zachodni chleb kukurydziany farsz z kukurydzą i Zielonymi Chili, Southwest CORN Souffle, oraz Southwest CORN Spread.
Instrukcje
1
Szczotka patelnia lub patelnia z olejem roślinnym lub spray z natryskiem do gotowania; ciepła patelnia do 191° lub patelnia ciepła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, mąka kukurydziana, mleko i jajka z trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Wymieszać z serem, kukurydzą, chiles i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Chili W Proszku
Mąka Kukurydziana
Ser
Papryka Chili
Kukurydza
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać ciasto o nieco mniej niż 1/4 cupfuls na gorącej patelni; rozłożyć lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Gotować, aż brzegi wyschną. Obrócić; pozostałe strony ugotować na złoty kolor.