Przepis kukurydza i Krab placki z Guacamole może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 16G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.32 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajka, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki kukurydziane i krabowe, Placki kukurydziane z Dungeness Crab Crème Fraîche, oraz Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować placki, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
W dużej misce wymieszać mąkę i 5 kolejnych składników (przez czerwoną paprykę), dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę jaj, kukurydzę i kraba do mieszaniny mąki, mieszając delikatnie, aż wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Krab
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Dodać 2 łyżki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Dodaj 5 (1/4-cup) kopce ciasto do patelni, naciskając każdy z tyłu łopatki do lekko spłaszczyć. Gotować 4 protokół z każdej strony lub aż złoty i dokładnie gotowane. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżkami oleju i ciasta.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.