Placki Kukurydziane Brzoskwiniowe
Placki brzoskwiniowe z mąki kukurydzianej mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 426 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz mleko, mąkę kukurydzianą, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brzoskwinie z płatkami kukurydzianymi, Świeże Truskawkowe Placki Kukurydziane, oraz Migdałowo-kukurydziane ciastka Truskawkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. w misce do mieszania połącz mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól i 2 łyżki. cukier.
Dodać masło i pokroić palcami lub blenderem do ciasta, aż będzie przypominał grubą potrawę. Wymieszaj mleko i wymieszaj widelcem, aż zacznie powstawać szorstkie ciasto. Wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagniatać raz lub dwa razy, aż ciasto po prostu się połączy.
Ciasto podzielić na 4 porcje i lekko uformować każdą z nich na dysk.
Umieść krążki ciasta na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i piec do złotego koloru, około 20 minut.
Ostudzić na stojaku z drutu.
Podczas pieczenia ciastek, połączyć brzoskwinie i pozostałe 2 łyżki. cukier w misce.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aby rozpuścić cukier. W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę z cukrem cukierniczym, aż utworzą się sztywne szczyty. Podziel ciepłe herbatniki, wierzch z brzoskwiniami i sokami, które zebrały się w misce.
Drugą połowę biszkoptu ułożyć na wierzchu, łyżkę bitej śmietany na talerzu i podawać.