Placki Kukurydziane
Placki kukurydziane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s, SweetLife Corn Falafel Fritters I Kukurydza Cayenne, oraz Placki Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Połączyć mleko, kukurydza, jajka, masło, i cebula; dobrze wymieszać, i wymieszać z suchymi składnikami.
Wrzuć mieszaninę łyżką stołową do głębokiego gorącego oleju (375). Smażyć na złoty kolor, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.