Placki Do Pizzy
Ciasto do pizzy może być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.8 za porcję. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera mozzarella, papryka, bardzo woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Placki Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375ºF. Posmaruj cztery 10-12 uncji zapiekanek.
Gotować mieloną wołowinę, cebula i papryka w 10-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszać z sosem do pizzy i pieczarkami.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło. Dusić odkryte 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Łyżka mieszanki wołowiny do zapiekanek.
Posypać 1/4 szklanki sera na każdym.
Wymieszać Bisquick mix i bardzo gorącej wody; energicznie pokonać 20 sekund. Obróć ciasto na powierzchnię posypaną Bisquick mix; delikatnie zwijaj w Bisquick mix, aby pokryć. Kształt w piłkę; ugniatać około 10 razy lub aż będzie gładka. Ciasto podzielić na 4 kulki. Poklep każdą kulkę w okrąg o średnicy średnicy zapiekanki.
Wytnij odpowietrznik pary w każdym okręgu nożem lub foremką do ciastek.
Umieścić każdy okrąg na mieszaninie wołowiny w zapiekance.
Piec 15 do 20 minut lub aż bardzo jasnobrązowy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione]()
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.