Placki Buttertart

Placki Buttertart
Placki Buttertart mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 282 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 55 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie super. Spróbuj S ' more Squares, Kwadraty PB & J, oraz Kwadraty Szynkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 9x9 calowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce połączyć mąkę i 2 łyżki brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokrój w maśle, aż mieszanina będzie krucha. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. Skorupa nie powinna być w pełni ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce wymieszać jajka i pozostały brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Połączyć owies, sól, i proszek do pieczenia; mieszać do mieszaniny jaj wraz z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
JajkoJajko
7
Wymieszać z rodzynkami i kokosem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
RodzynkiRodzynki
8
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na częściowo upieczonej warstwie okruchów na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Piec 20 minut więcej. Ostudzić i pokroić w kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn