Placek ziemniaczany III
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać Sweet Potato Pie III spróbować. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz unbaked deep dish pie crust, jajka, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Gulasz z słodkich ziemniaków i kiełbasy: koniec głodu na świecie jeden słodki ziemniak na raz, oraz słodkie ziemniaki Tikki, placki z słodkich ziemniaków / navratri s.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj słodkie ziemniaki, jajka, odparowane mleko, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i sól.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Top z bitą polewą lub podawać na ciepło z lodami waniliowymi.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.