Placek Z Rabarbarem

Ciasto z rabarbarem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1219 kalorii, 18g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z wanilii, cukier, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ekstrakt vanillan można śledzić to danie główne z Lody Vanillan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Placek Z Rabarbarem, oraz Ciasto Z Rabarbarem Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść unbaked pie crust do 9 calowy talerz ciasto.
W średniej misce wymieszaj mąkę i 1/3 szklanki cukru.
Dodać rabarbar i wrzucić do herbu.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. Podczas pieczenia wymieszaj serek śmietankowy, 1/3 szklanki cukru i jajka, aż będą gładkie i dobrze wymieszane.
Wlać rabarbar po upływie 15 minut i wrócić do piekarnika.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec ciasto ponownie przez 30 minut. Podczas pieczenia tym razem wymieszaj kwaśną śmietanę, 2 łyżki cukru i wanilię, aż będzie gładka.
Rozprowadzić na wierzchu ciasta, jak tylko wyjdzie z piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia, następnie pokroić w kliny i podawać.