Placek z masłem orzechowym XVIII
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać Peanut Butter Pie XVIII spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1166 kalorii, 16G białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Mieszanka pół i pół śmietany, syrop czekoladowy, kremowe masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu, połączyć 20 zabawy wielkości batony, pół na pół, masło orzechowe i polewa czekoladowa krówka.
Ciepło na niskim poziomie, aż cukierki stopi się i mieszanina jest gładka.
Zdjąć z ognia i złożyć ubitą polewę.
Wlać do skorupy i zamrozić na noc.
Udekoruj mrożone ciasto bitą polewą i posiekanymi cukierkami, a następnie polej syropem czekoladowym.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.