Placek Z Dyni Pielgrzym
Pielgrzym placek dyniowy jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 778 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet destylowany, zmielony cynamon, puree z dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Dynia pielgrzyma 75, Placek Z Dyni Pielgrzym, oraz Oryginalne ciasto dyniowe Ojca Pielgrzyma-Norfolk Million Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Aby Zrobić ciasto: w dużej misce wymieszaj mąkę, 1 łyżkę cukru i 2 łyżeczki soli.
Pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
W małej misce ubij razem ocet, 1 jajko i lodowatą wodę.
Wlać do mieszaniny mąki i mieszać, aż ciasto uformuje kulkę. Podzielić na 4 porcje. Zamrozić 3 z nich lub użyć do innych ciast. Rezerwa na placek z dyni dla Pielgrzyma.
Aby nadzienie z dyni: w dużej misce połącz 2 ubite jajka, dynię, 3/4 szklanki miodu lub cukru, 1/2 łyżeczki soli, cynamon, 1/2 łyżeczki imbiru, goździki i odparowane mleko.
Rozwałkuj ciasto i dopasuj do 9-calowego talerza ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec dodatkowe 45 minut, aż do napełnienia jest ustawiony.
Aby zrobić krem imbirowy miód: w dużej misce połączyć śmietanę do ubijania, 1/4 szklanki miodu i 1/2 łyżeczki imbiru. Ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty. Schłodzić 1 godzinę przed podaniem.
Umieść łyżkę na każdym kawałku ciasta.