Placek Z Budyniem Bananowym
Bananowy Pudding Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać banany, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Budyń Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić 30 wafli waniliowych; Pozostałe wafle waniliowe wrzucić do robota kuchennego 8 do 10 razy lub aż do zgniecenia. (Wydajność powinna wynosić około 2 1/2 szklanek.) Wymieszać zmiażdżone wafle waniliowe i masło do wymieszania. Mocno dociśnij do dołu, do góry boków i na wargę 9-calowego pieplate.
Piec w 350 przez 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Wyjmij do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Ułóż plastry banana równomiernie na dnie skorupy. Przygotuj krem waniliowy, a połowę gorącego nadzienia rozłóż na bananach; na wierzch polej 20 wafelkami waniliowymi.
Pozostałe gorące nadzienie rozprowadzić na waniliowych waflach. (Wypełnienie będzie około 1/4 cala wyższa niż górna krawędź skorupy.)
Białka ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania piany.
Dodać cukier, 1 łyżka. na raz, ubijając, aż powstaną sztywne szczyty i cukier się rozpuści.
Rozprowadzić bezę równomiernie na gorącym wypełnieniu, uszczelniając krawędzie.
Piec w 350 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 1 godzinę na stojaku z drutu lub do całkowitego ostygnięcia. Grubo zmiażdżyć pozostałe 10 wafli wanilii i równomiernie posypać wierzchem ciasta. Chill 4 godziny.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy wafli Nabisco Nilla.