Placek Wieprzowy
Pork Pie to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 60g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 2459 kalorii. Na 6,31 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 143 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka białka jaja, mielona wieprzowina, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną.
Instrukcje
Brązową mieloną wołowinę i mieloną wieprzowinę na średnim ogniu, aż do dokładnego ugotowania.
Wymieszać gotowane mięso, ziemniaki, sól, pieprz i gałkę muszkatołową.
Linia 9 calowy Pie danie z ciasta. Mieszanka wieprzowa łyżka do Pie crust, i top z drugim pie crust.
Umyj wierzchnią skórkę białkiem jajka. Krawędzie skorupy tarcza z folii aluminiowej, aby zapobiec spalaniu.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 45 minut.
Usuń folię na ostatnie 15 minut pieczenia do brązowych krawędzi.