Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 882 kalorie. 60 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidorową posmak, zebrane liście tymianku, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szalotki pieczone na patelni z polewą po Sherry, Delicata Squash Z Karmelizowaną Szalotką I Sherry, oraz Letnia sałatka pomidorowa z octem po Sherry i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 191°. przykryj ziemniaki zimną wodą i gotuj na wolnym ogniu; gotuj, aż ziemniaki będą miękkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Ziemniaki odcedzić i włożyć z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać mleko i masło i zacieru z masą ziemniaczaną. Doprawić do smaku solą i rezerwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
4
Roztopić masło w dużej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj szalotkę, liście laurowe i tymianek i gotuj, mieszając, aż szalotka zacznie mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Dodać seler i marchew i nadal gotować, mieszając, aż marchew zacznie zmiękać, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
7
Dodać pastę pomidorową i gotować, mieszając, aż warzywa będą równomiernie pokryte pastą, następnie dodać sherry i gotować, aż sherry zmniejszy się o połowę, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
8
Dodać wołowinę i wymieszać drewnianą łyżką, aż warzywa i mięso zostaną równomiernie włączone, a wołowina zacznie brązowieć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
9
Dodać bulion i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając często rozbić mięso. Dusić mieszaninę mięsa, aż ciecz zgęstnieje i zmniejsza się o połowę i mięso gotowane przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby Umożliwić
10
Przenieść mieszaninę mięsa na dno 8-przez 11-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
11
Rozłóż groch na mieszance mięsnej, a następnie rozłóż puree ziemniaczane na wierzchu grochu i mięsa. Ziemniaki gładkie i udekoruj zębami widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Woda, Aby Umożliwić
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12
Piec, aż wierzch ziemniaków zacznie brązowieć, o 35 protokół.