Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 882 kalorie. 60 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidorową posmak, zebrane liście tymianku, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szalotki pieczone na patelni z polewą po Sherry, Delicata Squash Z Karmelizowaną Szalotką I Sherry, oraz Letnia sałatka pomidorowa z octem po Sherry i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 191°. przykryj ziemniaki zimną wodą i gotuj na wolnym ogniu; gotuj, aż ziemniaki będą miękkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ziemniaki odcedzić i włożyć z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodać mleko i masło i zacieru z masą ziemniaczaną. Doprawić do smaku solą i rezerwą.
Dodaj szalotkę, liście laurowe i tymianek i gotuj, mieszając, aż szalotka zacznie mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Dodać seler i marchew i nadal gotować, mieszając, aż marchew zacznie zmiękać, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
7
Dodać pastę pomidorową i gotować, mieszając, aż warzywa będą równomiernie pokryte pastą, następnie dodać sherry i gotować, aż sherry zmniejszy się o połowę, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
8
Dodać wołowinę i wymieszać drewnianą łyżką, aż warzywa i mięso zostaną równomiernie włączone, a wołowina zacznie brązowieć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Dodać bulion i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając często rozbić mięso. Dusić mieszaninę mięsa, aż ciecz zgęstnieje i zmniejsza się o połowę i mięso gotowane przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Przenieść mieszaninę mięsa na dno 8-przez 11-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
11
Rozłóż groch na mieszance mięsnej, a następnie rozłóż puree ziemniaczane na wierzchu grochu i mięsa. Ziemniaki gładkie i udekoruj zębami widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12
Piec, aż wierzch ziemniaków zacznie brązowieć, o 35 protokół.