Placek rybaka wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 2694 kalorii, 199g białka, oraz 129g tłuszczu. Na 21,86 zł / porcja, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest świetne. Placek rybaka, Placek rybaka, oraz Placek rybaka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.gotuj ziemniaki przez 8-10 minut lub do całkowitego ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Odcedzić i rozgnieść z masłem i mlekiem.Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić do ostygnięcia.Przygotować poszczególne ramekiny, układając szpinak równomiernie na dnie każdego z nich. Top z warstwą plamiaka pieces.In duża patelnia lub patelnia, rozgrzać olej i podsmażyć cebulę i marchewkę powoli, o 5 protokół lub do lekko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Plamiak
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Białe Bułki Obiadowe
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodajemy śmietanę i mieszamy do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4
Wyjąć z ognia i wymieszać z serem, musztardą, gałką muszkatołową, sokiem z cytryny i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5
Dodaj groszek i wróć do ognia.Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut.Ostudzić 5 minut, następnie kadzi nad plamiakiem, upewniając się, że każdy ramekin dostaje dużo warzyw.Upuść dwie lub trzy czubate łyżki puree ziemniaczanego na każdym ramekinie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.