Ciasto owsiane z sosem jabłkowym z polewą kokosową może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, mieloną gałkę muszkatołową, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dr Pepper Ciasto Owsiane Z Polewą Kokosową I Orzechową, Mus jabłkowy ciasto marchewkowe z polewą Streusel, oraz Pieczona Kokosowa Płatki Owsiane Z Dodatkiem Pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać sos jabłkowy do zagotowania na średnim ogniu. Mieszamy z owsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odstawić na 20 minut.
3
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 9-calowej kwadratowej patelni ze skróceniem. W dużej misce, beat 1/2 szklanki masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić wanilią i jajkami, aż będą puszyste. Beat w mieszance mus jabłkowy tylko do wymieszania. Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól, skrobanie miski raz, tylko do wymieszania.