Placek Lodowy Morelowo-Migdałowy
Apricot Almond Swirl Ice Cream Pie to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 1293 kalorii, 17g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, miód, skórkę z ciastek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Placek Lodowy Morelowo-Migdałowy, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Dusić morele z 1 1/2 szklanki wody i miodu, pokryte, aż morele są bardzo miękkie, 15 protokół; ostudzić. Weź 1 qt. lody z zamrażarki do zmiękczenia.
Ułóż 1 filiżankę moreli na ostudzonej skórce z ciastek. Pozostałe morele i płyn mieszamy w blenderze na gęstą, wylewaną czystą masę (w razie potrzeby dodajemy więcej wody). Szczep.
Wymieszaj zmiękczone lody, aż będą gładkie.
Rozłóż morele w skórce, Ustaw na talerzu i zamrozić, aż będą twarde, około 1 godziny. Łyżka na wszystkich, ale 2 łyżki. morelowa czysta. Zamrozić do czystych firm, około 1 1/2 godziny.
Pozostaw 1 qt. lody zmiękczają; rozprowadzić na czystym. Top lody z małymi dollops pozostających czystych, a następnie zawirować pałeczką. Zamrozić jeszcze 2 godziny.
Usuń boki patelni i mocno wkleić migdały w boki ciasta.
* Otrzymuj super smakowite suszone morele Blenheim pocztą z brfarms.com Znajdź chrupiące, bardzo migdałowe włoskie amaretti w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych. Lub zamiast tego użyj migdałowego biszkoptu i wiruj w 1 łyżeczce. ekstrakt migdałowy z roztopionym masłem.
Niech ciasto zmiękczyć na 5 minut w temperaturze pokojowej, aby krojenie łatwiejsze.
Jeśli masz problemy z uwolnieniem ciasta z patelni, ustaw je na miskę z gorącą wodą na kilka minut, a następnie wsuń cienki nóż między krawędź patelni a skórkę. Powinno wyskoczyć.
Dodać do przodu: gdy ciasto jest całkowicie zamrożone przez krok 4, utrzymuje się do 4 dni, podwójnie owinięte w folię. Top z migdałami tuż przed podaniem.