Placek Błotny Bezowy Sundaes
Mud Pie deser bezowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, cream-filled czekoladowe ciasteczka kanapkowe, lody kawowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Desery Pistacjowe Bezowe, Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, oraz Tex-Mex Sundaes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 6 (3-calowych) kółek na papierze. Przewróć papier; zabezpiecz taśmą maskującą.
W dużej misce umieścić białka, wanilię i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić mikserem z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając mieszaninę, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć w kakao.
Mieszaninę białka jaj podzielić równomiernie między 6 narysowanych okręgów. Kształtuj bezy w gniazda z 1-calowymi bokami za pomocą tylnej łyżki.
Piec w temperaturze 225 przez 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia. Wyłączyć piekarnik i schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku co najmniej 12 godzin.
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru.
Nanieść bezy na pojedyncze talerze deserowe. Top każdy z 1/3 szklanki lodów.
Posypać każdy równomiernie 1 1/2 łyżki okruchy cookie i 1 łyżeczka orzechów pekan; skropić każdy deser lodowy 1 1/2 łyżeczki syropu czekoladowego.